pasfoto

pasfoto's

pasfotos

fotograaf

fotografen

beveren

grafisch ontwerp

huwelijk

reportage

studiofoto's

studiofotos

fotosessie

Velen spelen met de gedachte ooit eens een logo, een brochure, een advertentie, een illustratie, een professionele website te laten creëren omdat ze weten dat dit hun bedrijfsimago duidelijk kan versterken. Ze blijven echter vertoeven in dat "land van ooit". Anderen hebben dan weer negatieve ervaringen met publiciteitsagentschappen die het al gauw over "grote budgetten" hebben. Daarom moet je het juiste bureau, of beter nog, de juiste persoon vinden die precies aanvoelt wat je wil, zodat je, samen met hem, tot een resultaat komt dat "je zit" en dat mag gezien worden. Zo verhoog je duidelijk je produkt- of dienstuitstraling. Als je dit wenst, zorgen we voor de eerste schets tot én met het afgeleverde drukwerk.
Door het direkte kontakt met de ontwerper kom je veel vlugger tot het gewenste resultaat wat uiteraard ook de kostprijs gunstig beïnvloedt.
We hebben 25 jaar ervaring in het puur grafische werk alsook in de fotografie. We combineren beide disciplines om zo tot zeer creatieve oplossingen te komen.
Kijk op volgende pagina's even naar een greep uit onze creaties...
foto-grafiek • frans van bogaert • yzerhand 85 • 9120 beveren • tel: 03/7753412 • info@foto-grafiek.be